Nemultumire generala in randul persoanelor izolate din Havarna! Drumul va fi deblocat cel tarziu vineri dimineata!

Nemultumire generala in randul persoanelor izolate din Havarna! Drumul va fi deblocat cel tarziu vineri dimineata!
În cursul zilei de astăzi echipajele şi utilajele de intervenţie au reuşit să reducă substanţial lungimea drumurilor naţionale şi judeţene care, din cauza zăpezii erau la ora 8 dimineaţă impracticabile.

Astfel, la ora 17.00, Secţia de Drumuri Naţionale raporta că au fost deblocaţi 29 de kilometri pe singurul drum naţional ce a mai rămas închis, Manoleasa – Rădăuţi Prut.

Astfel, au rămas pentru următoarele ore încă 9 kilometri de zăpadă ce trebuie spartă de cele 5 autofreze care lucrează în zonă.

Pe drumurile judeţene, la ora 8.00,  5 erau închise integral şi 11 doar pe anumite tronsoane.

La ora 17.00 situaţia a evoluat astfel: au fost raportate ca fiind închise 3 drumuri în totalitate şi 10 tronsoane pe alte artere judeţene.

Cele mai multe nemulţumiri din rândul botoşănenilor aflaţi în localităţile izolate au provenit în cursul zilei de astăzi din Havârna.

Conform reprezentanţilor Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, accesul către Havârna va fi eliberat până cel târziu mâine dimineaţă.

Persoanele direct interesate de starea drumurilor pot afla informaţii în timp real de la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la numărul de telefon 0231.508.012.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
175

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
259

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
115

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...